Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România.

MS Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.

Blogul MS Diana

+40722311003
contact@croazieredunare.ro

Bizplus.ro – Belgrad – Orașul de pe Dunăre și Sava care își îmbie turiștii cu mâncare bună, curățenie și oameni frumoși (Video)

Unul dintre avantajele turiștilor care urcă la bordul navei Diana este că pot să descopere într-o scurtă vacanță mai multe destinații din România, Serbia și Croația. Jurnaliștii BizPLUS care au pășit pe puntea navei de croazieră au avut ca punct de plecare Orșova. După o vizită la Veliko Gradiște și împrejurimi a urmat frumosul Belgrad – capitala situată la confluența fluviului Dunărea cu râul Sava – un oraș pe cât de curat, pe atât de primitor pentru români.

Sursa: https://www.bizplus.ro/foto-video-belgrad-orasul-de-pe-dunare-si-sava-care-isi-imbie-turistii-cu-mancare-buna-curatenie-si-oameni-frumosi/