Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România.

MS Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.

Blogul MS Diana

+40722311003
contact@croazieredunare.ro
Image Alt

Croazierele de Crăciun și Revelion pe Dunăre

Descoperă croazierele internaționale Crăciun și Revelion pe Dunăre la bordul navei MS Diana

Cabine de 4**** | Confort deosebit | Pensiune completă | Peisaje spectaculoase

Magia Crăciunului în croazieră pe Dunăre

Magia Crăciunului în croazieră pe Dunăre

Croaziera celor mai frumoase târguri de Crăciun

Croazieră de Crăciun: 22 – 26 decembrie 2023

Traseul croazierei Târgurilor de Crăciun: Budapesta – Esztergom – Bratislava – Viena – Budapesta

Durată: 4 nopți / 5 zile

Tarif: de la 570 euro / persoană

Țări: Austria, Slovacia, Ungaria

Detalii & Înscrieri

Revelion 2024

Revelion 2024 în Croazieră pe Dunăre

Traseu: Budapesta – Esztergom – Sturovo – Visegrad – Budapesta

Perioadă: 29 decembrie – 02 ianuarie 2024

Croaziera de Revelion: Budapesta – Esztergom – Sturovo – Visegrad – Budapesta

Durată: 4 nopți / 5 zile

Tarif: de la 640 euro / persoană

Detalii & Înscrieri

Ești invitat la bordul MS Diana

MS Diana – Croaziere unice pe Dunăre

Nava MS Diana, construită în Olanda, are un farmec si un stil aparte.

Dotări și facilități nava MS Diana

 • Cazare la bordul navei de croazieră MS Diana. Cabinele navei sunt clasificate la 4**** și îți vor oferi un confort deosebit pe durata croazierei.
 • Alegi între camerele duble sau apartamentele disponibile pentru oaspeții MS Diana.
 • Facilitati oferite: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape.
 • Pensiune completă: mic dejun de tip bufet, prânz generos cu patru feluri de mâncare (gustare, ciorbă, fel principal și desert), cină cu trei feluri de mâncare (gustare, fel principal și desert).
 • Toate taxele portuare de-a lungul rutei.
 • Cafea/ceai după-amiază si fursecuri, la bord.
 • Degustare de vinuri la bord.
 • Muzică în fiecare seară.
 • Wi-Fi gratuit la bord în Serbia, în zonele publice (conexiunea poate varia).
 • Recepție cu echipaj 24 de ore la bord.
 • Cină festivă la taverna Căpitanului, cu preparate tradiționale și vedere panoramică spre Cazane.

Detalii & Rezervări Croaziere Dunăre MS Diana

Rezerva un loc acum!

  O călătorie de excepţie

  Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei braţe de vărsare în Marea Neagră şi Fluviul Dunărea. Anul trecut, peste 2000 de turişti români şi străini s-au bucurat de vacanţe de vis la bordul MS Diana, de unde au putut admira frumuseţile Deltei Dunării, dar şi atracţiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Alba, Valcov şi Odesa).

  By bursa.ro

  Raport calitate/preț excelent

  În primul rând vreau să vă spun că excursia în sine, navigarea pe Dunăre a fost de vis! Se merge încet, de multe ori cu 15 noduri, este ca o plutire! Am admirat în voie peisajele de vis și am petrecut momente de neuitat la bord – pe puntea de sus, bineînțeles, majoritatea timpului. Era prea frumos totul, nu mă puteam dezlipi! Navigarea pe Dunăre a fost o experiență minunată în sine! Parcă am stat la un bar/restaurant/lounge cu vedere superbă non stop. Și cu muzică bună.

  By Mirela Leoni

  Sursa -https://www.gonext.ro Marius Crivțonencu, armatorul navei fluviale de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV. Sau, pentru a respecta contextul, lucrurile au stat exact… invers! Discuția s-a purtat în cadrul primitor oferit de

  Dunărea în Slovacia

  Din totalul celor 2.857 de kilometri ai fluviului Dunărea,172 de kilometri sunt în Slovacia. Pasagerilor navei MS Diana, Slovacia le oferă peisaje spectaculoase, pajiști inundate, maluri împădurite și peisaje rurale idilice: case tradiționale și localități vechi de sute de ani. În apropierea Bratislavei, vei putea vedea stânca impunătoare pe care se află Castelul Devin, ce oferă o priveliște spectaculoasă. Croazierele MS Diana îți oferă ocazia de a vizita Bratislava, capitala Slovaciei, pentru a explora arhitectura sa impresionantă și cultura bogată. Bratislava a fost capitală a Imperiului Austro-Ungar. Ecluza Gabcikovo din Slovacia are dimensiuni impresionante: o lungime de aproximativ 230 de metri, lățime de 34 de metri și o adâncime de 15 metri. Ecluza face parte din sistemul de construcții hidrotehnice ale barajului Gabcikovo-Nagymaros, construit în anii ’90 pentru a regla debitul Dunării și pentru a genera energie electrică. Trecerea prin ecluza Gabcikovo îți oferă o perspectivă unică asupra modului în care inginerii au reușit să regleze nivelul apei în mod controlat, permițând navigarea în condiții optime în ciuda variațiilor naturale ale nivelului apei pe Dunăre.