Descoperă croazierele internaționale Crăciun și Revelion pe Dunăre la bordul navei MS Diana
Cabine de 4**** | Confort deosebit | Pensiune completă | Peisaje spectaculoase
Magia Crăciunului în croazieră pe Dunăre
Magia Crăciunului în croazieră pe Dunăre
Croaziera celor mai frumoase târguri de Crăciun
Croazieră de Crăciun: 22 – 26 decembrie 2023
Traseul croazierei Târgurilor de Crăciun: Budapesta – Esztergom – Bratislava – Viena – Budapesta
Durată: 4 nopți / 5 zile
Tarif: de la 570 euro / persoană
Țări: Austria, Slovacia, Ungaria
Detalii & Înscrieri
Revelion 2024
Revelion 2024 în Croazieră pe Dunăre
Traseu: Budapesta – Esztergom – Sturovo – Visegrad – Budapesta
Perioadă: 29 decembrie – 02 ianuarie 2024
Croaziera de Revelion: Budapesta – Esztergom – Sturovo – Visegrad – Budapesta
Durată: 4 nopți / 5 zile
Tarif: de la 640 euro / persoană
Detalii & Înscrieri
Ești invitat la bordul MS Diana
MS Diana – Croaziere unice pe Dunăre
Nava MS Diana, construită în Olanda, are un farmec si un stil aparte.
Dotări și facilități nava MS Diana
- Cazare la bordul navei de croazieră MS Diana. Cabinele navei sunt clasificate la 4**** și îți vor oferi un confort deosebit pe durata croazierei.
- Alegi între camerele duble sau apartamentele disponibile pentru oaspeții MS Diana.
- Facilitati oferite: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape.
- Pensiune completă: mic dejun de tip bufet, prânz generos cu patru feluri de mâncare (gustare, ciorbă, fel principal și desert), cină cu trei feluri de mâncare (gustare, fel principal și desert).
- Toate taxele portuare de-a lungul rutei.
- Cafea/ceai după-amiază si fursecuri, la bord.
- Degustare de vinuri la bord.
- Muzică în fiecare seară.
- Wi-Fi gratuit la bord în Serbia, în zonele publice (conexiunea poate varia).
- Recepție cu echipaj 24 de ore la bord.
- Cină festivă la taverna Căpitanului, cu preparate tradiționale și vedere panoramică spre Cazane.
Galerie foto de la bordul navei MS Diana
Rezerva un loc acum!
Prima croazieră internațională cu plecare din Orșova
Sursa -https://travelink.ro Nava fluvială de croazieră MS Diana și-a început misiunea internațională. Construită în Olanda, în anul 1967, nava are un aer și o eleganță aparte, dar și un căpitan, mare povestitor, o adevărată plăcere să îl asculți. După numeroasele povești pe care
GoNEXT TV: Marius Crivțonencu vorbește despre croaziera în Delta Dunării
Sursa -https://www.gonext.ro Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu în cadrul unei emisiuni la GoNEXT TV. Marius Crivțonencu face un istoric al navei de croazieră și a modului cum aceasta a ajuns în România.
GoNEXT TV: Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana: „Vacanța la bordul MS Diana este o minunăție, iar la finalul său pasagerii noștri vor fi mai încântați decât se așteaptă!
Sursa -https://www.gonext.ro Marius Crivțonencu, armatorul navei fluviale de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV. Sau, pentru a respecta contextul, lucrurile au stat exact… invers! Discuția s-a purtat în cadrul primitor oferit de
Dunărea în Slovacia
Din totalul celor 2.857 de kilometri ai fluviului Dunărea,172 de kilometri sunt în Slovacia. Pasagerilor navei MS Diana, Slovacia le oferă peisaje spectaculoase, pajiști inundate, maluri împădurite și peisaje rurale idilice: case tradiționale și localități vechi de sute de ani. În apropierea Bratislavei, vei putea vedea stânca impunătoare pe care se află Castelul Devin, ce oferă o priveliște spectaculoasă. Croazierele MS Diana îți oferă ocazia de a vizita Bratislava, capitala Slovaciei, pentru a explora arhitectura sa impresionantă și cultura bogată. Bratislava a fost capitală a Imperiului Austro-Ungar. Ecluza Gabcikovo din Slovacia are dimensiuni impresionante: o lungime de aproximativ 230 de metri, lățime de 34 de metri și o adâncime de 15 metri. Ecluza face parte din sistemul de construcții hidrotehnice ale barajului Gabcikovo-Nagymaros, construit în anii ’90 pentru a regla debitul Dunării și pentru a genera energie electrică. Trecerea prin ecluza Gabcikovo îți oferă o perspectivă unică asupra modului în care inginerii au reușit să regleze nivelul apei în mod controlat, permițând navigarea în condiții optime în ciuda variațiilor naturale ale nivelului apei pe Dunăre.