Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România.

MS Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.

Blogul MS Diana

+40722311003
contact@croazieredunare.ro

Croaziera de Revelion ’24 pe Dunăre. 4 nopți/5 zile

Budapesta – Esztergom – Sturovo – Visegrad – Budapesta. Plecare din 29 decembrie din Budapesta

Petrecere de Revelion | Spectacol de artificii în Budapesta | Toate mesele incluse

Programul complet al Croazierei pe Dunăre – Revelion ’24:

Budapesta. Îmbarcarea în croazieră și vizitarea orașului

Ziua 1. Îmbarcarea pentru croazieră din Budapesta

Pasagerii se îmbarcă la bordul navei MS Diana pentru Croaziera de Revelion.

Ziua 1. Budapesta. Îmbarcarea în croazieră, vizitarea capitalei Ungariei

Sosirea pasagerilor pe navă, familiarizarea cu activitatea la bord: restaurant, punte, sală de forță. Puntea superioară este locul ideal pentru cele mai frumoase amintiri foto.

Nava Diana este un vapor cu trei punti, ce are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m. Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunarii: Chilia, Sfantu Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea.

După îmbarcarea pasagerilor, intrăm în atmosfera de croazieră prin vizitarea unuia capitalei Ungariei, Budapesta. Program liber pentru vizitarea orasului si cumparaturi.

Vom lua cina la bordul navei și vom avea o experiență culinară, turistică și culturală de excepție.

Esztergom și Sturovo

Ziua 2. Esztergom și Sturovo

Vizităm orașele Esztergom și Sturovo

Ziua 2. Plecarea în croazieră spre orașele Esztergom (Ungaria) și Sturovo (Slovacia)

Dimineața începe cu micul dejun pe navă. MS Diana navighează spre Esztergom, un oraș istoric foarte cochet. Bazilica Esztergom: Vizitează cea mai mare bazilică din Ungaria, cu o arhitectură impresionantă și bogată în artă religioasă. Bazilica Esztergom îți oferă ocazia să vizitezi cea mai mare biserică din Ungaria, cu o arhitectură impresionantă și bogată în artă religioasă. Poți să urci turnul bazilicii, pentru o priveliște panoramica asupra Dunării și a împrejurimilor.
Esztergomi vár (Castelul Esztergom): Descoperă ruinele vechiului castel medieval, care oferă o priveliște frumoasă asupra orașului și a Dunării.

Sturovo este un oraș situat în Slovacia, la granița cu Ungaria. Bazilica Sfântul Ștefan (Bazilika svätého Štefana) este o biserică frumoasă, construită în stilul gotic, cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă. Podul Maria Valeria din Sturovo este un pod pietonal și pentru bicicliști care traversează Dunărea și leagă Sturovo de orașul ungar Esztergom. Podul oferă o vedere panoramică superbă. În centrul orașului vei găsi o piață plină de farmec, cu clădiri istorice și o atmosferă plăcută.

Urmează masa de prânz pe vas.

Vom avea timp liber în Esztergom si Sturovopentru shopping și pentru a vizita alte obiective

Cina Căpitanului și spectacol de divertisment.

Vișegrad și Budapesta

Ziua 3. Vișegrad și Budapesta

Croazieră spre Vișegrad și Budapesta

Ziua 3. Plecarea în croazieră spre Vișegrad și Budapesta. Petrecere de Revelion și Spectacol de artificii la Budapesta

Dimineața începe cu micul dejun pe navă. MS Diana navighează spre Vișegrad.

Orașul Visegrad din Ungaria este o alegere minunată pentru cei în căutare de istorie, peisaje pitorești și atmosferă medievală. Dominată de impunătoarea cetate Visegrad, așezată strategic pe o colină, orașul oferă o privire în trecutul Ungariei medievale. Cetatea oferă nu doar o istorie bogată, ci și panorame uimitoare ale Dunării și ale împrejurimilor. Poți explora vechile sale ziduri, turnuri și curți interioare pentru a înțelege moștenirea sa culturală. Visegrad oferă o atmosferă liniștită și autentică, cu străzi pietruite și clădiri istorice, cu restaurantele tradiționale maghiare.

Masa de prânz pe navă. MS Diana navighează spre Budapesta.

Urmează Cina festiva și Petrecerea de Revelion ’24, la bordul navei. Spectacolul de artificii de Revelion de la Budapesta este unul dintre cele mai impresionante din Europa. Principalul punct de atracție este focul de artificii organizat deasupra Dunării. Cele mai faimoase poduri ale orașului, cum ar fi Podul cu Lanțuri (Széchenyi lánchíd) sau Podul Elisabeta (Erzsébet híd), reprezintă cadre spectaculoase pentru această experiență. Artificiile se reflectă în apele Dunării, creând un peisaj uimitor. Localnici și turiști se adună pe malurile râului și în zonele centrale ale orașului pentru a sărbători noul an și a se bucura de acest spectacol colorat și festiv.

Program artistic tradițional.

Budapesta

Ziua 4. Budapesta

Pranz Festiv de Anul Nou la bordul navei

Ziua 4. Pranz Festiv de Anul Nou la bordul navei

Dimineața începe cu un brunch la bordul navei.

Opțional: turul orașului Szentendre. Acest oraș situat lângă Budapesta este unul din cele mai frumoase ale Ungariei. Situat pe malul Dunării, Szentendre îți oferă o plimbare pitorească printre magazinele de artă, galerii și ateliere de meșteșugari locali. Cu o istorie bogată și influențe artistice, Szentendre găzduiește muzee fascinante, cum ar fi Muzeul al Doilea Război Mondial și Muzeul de Artă Feroviară. Poți explora biserici vechi, cum ar fi Biserica Blagovestenska, și te poți bucura de specialitățile culinare în restaurantele tradiționale.

Pranz Festiv de Anul Nou la bordul navei.
Apoi un tur de oras în Budapesta.
Cina festiva de Anul Nou, Carnaval cu Tombola, Karaoke, muzica live.

Budapesta

Ziua 5. Debarcarea în capitala Ungariei

Sfârșitul croazierei la Budapesta

Ziua 5. Budapesta

Dimineața începe cu micul dejun pe navă.

Debarcare și trasport la aeroport sau la gară în Budapesta.

Ofertă Last Minute, reducere pentru Croaziera de Revelion, din 29 decembrie

Ofertă croazieră de Revelion '24 de 5 zile Budapesta - Esztergom - Sturovo - Visegrad - Budapesta:

 • Cazare la bordul navei de croazieră MS Diana. Cabinele navei sunt clasificate la 4**** și îți vor oferi un confort deosebit pe durata croazierei.
 • Mese festive de Revelion și în prima zi din 2024.
 • Petrecere de Revelion. Spectacol de artficii în Budapesta.
 • Alegi între camerele duble sau apartamentele disponibile pentru oaspeții MS Diana.
 • Facilitati oferite: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape.
 • Pensiune completămic dejun de tip bufet, prânz generos cu patru feluri de mâncare (gustare, ciorbă, fel principal și desert), cină cu trei feluri de mâncare (gustare, fel principal și desert)
 • Toate taxele portuare de-a lungul rutei.
 • Cafea/ceai după-amiază si fursecuri, la bord.
 • Degustare de vinuri la bord.
 • Muzică în fiecare seară.
 • Wi-Fi gratuit la bord.
 • Recepție cu echipaj 24 de ore la bord.
 • Navă special pregătită pentru Revelion.

Nava de croazieră MS Diana

MS Diana – Croaziere unice pe Dunăre

Nava Dianac, construită în Olanda, are un farmec si un stil aparte.

Servicii suplimentare la bord:
• Cardurile Visa/Master sunt acceptate pentru toate cheltuielile la bord.
• TV în cabină.
• Magazin de suveniruri la recepție.

Tarifele nu includ:
• Bacsis pentru echipajul de la bord: minim 5,00 EUR de persoană pe noapte (recomandat – se practica).
• Pachet de băuturi all-inclusive: 22,00 EUR de persoană pe noapte.

Rezerva un loc acum!

  O călătorie de excepţie

  Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei braţe de vărsare în Marea Neagră şi Fluviul Dunărea. Anul trecut, peste 2000 de turişti români şi străini s-au bucurat de vacanţe de vis la bordul MS Diana, de unde au putut admira frumuseţile Deltei Dunării, dar şi atracţiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Alba, Valcov şi Odesa).

  By bursa.ro

  Raport calitate/preț excelent

  În primul rând vreau să vă spun că excursia în sine, navigarea pe Dunăre a fost de vis! Se merge încet, de multe ori cu 15 noduri, este ca o plutire! Am admirat în voie peisajele de vis și am petrecut momente de neuitat la bord – pe puntea de sus, bineînțeles, majoritatea timpului. Era prea frumos totul, nu mă puteam dezlipi! Navigarea pe Dunăre a fost o experiență minunată în sine! Parcă am stat la un bar/restaurant/lounge cu vedere superbă non stop. Și cu muzică bună.

  By Mirela Leoni

  Sursa -https://www.gonext.ro Marius Crivțonencu, armatorul navei fluviale de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV. Sau, pentru a respecta contextul, lucrurile au stat exact… invers! Discuția s-a purtat în cadrul primitor oferit de