Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România.

MS Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.

Blogul MS Diana

+40722311003
contact@croazieredunare.ro
Image Alt

Croaziera VIENA – ORSOVA – 18-25.06 si 29.07-04.08

Croaziera
Viena – Bratislava – Budapesta – Vukovar – Belgrad – Veliko Gradiste – Orsova

8 zile / 7 nopti
Perioada: 18 – 25 Iunie 2023 Perioada 29 Iulie – 04 August

P r o g r a m

Ziua 1: Imbarcare din Viena

Tur oras Viena – autocar Big Bus
Optional: concert vinez

Ziua 2: croaziera catre Bratislava

Tur pietonal si cu autocarul. Frumosul oraș Bratislava , capitala Slovaciei, oferă vizitatorilor săi câteva obiective și atracții cu adevărat grozave. Mai ales în orașul vechi istoric există multe de descoperit. Astfel, vă puteți bucura de numeroase puncte de vedere strălucitoare într-o excursie în oraș , vă puteți plimba pe frumoasa promenadă a Dunării și puteți face câteva opriri confortabile într-una dintre numeroasele cafenele și baruri la modă. Pe drum veți întâlni cu siguranță una sau alta statuie de bronz faimoasă, cum ar fi „Gafferul”, care se uită obraznic dintr-un capac de canal. Un lucru este clar: orașul de pe Dunăre cu multele sale obiective interesante te va inspira cu siguranță!
Optional: Timp liber pentru shopping, plimbare cu bicicleta sau plimbare cu unicul tren turistic al orașului

Ziua 3: croaziera catre Budapesta

Tur ghidat cu autocarul. Sunt multe de descoperit în metropola incredibil de frumoasă. Minunate catedrale, castele, monumente, poduri, dar și muzee, artă și curiozități caracterizează peisajul urban.
Optional: plimbare cu funicularul la Buda Castle. Funicularul (Budavári Sikló) este un mijloc de transport neobișnuit și plăcut. Leagă Podul cu Lanțuri (Piața Clark Ádám) de Castelul Buda. Inaugurat în 1870, Funicularul a fost al doilea construit în Europa. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, telecabina a fost parțial distrusă. Ani mai târziu, a fost reconstruit exact așa cum fusese și a fost redeschis în 1986.

Ziua 4: Croaziera catre Vukovar (Croatia)

Oprire tehnica la Mohach pentru formalitatile de trecere a frontierei

Ziua 5: Vukovar

Tur ghidat al orasului Vukovar si excursie in orasul Osijek. Turul va include Muzeul de Cultură, Castelul Eltz, turnul de apă, dar și Insula Vukovar. După prânzul luat la bordul navei, și cu forţe proaspete, vă invităm să vizitaţi orașul Osijek și Parcul Natural Kopacki Rit. In Osijek, orașul care încă păstrează amprentele imperiilor Habsburgic și Otoman, poţi vizita Piaţa Ante Starčević în formă de triunghi isoscel, catedrala Sf. Petru și Pavel, precum și gusta din bunătăţile gastronomice: kulen, venison sau riblji paprikas. La Parcul Natural Kopacki Rit, asemănător Deltei Dunării, îţi vei delecta privirea cu 260 de specii de păsări, 40 de specii de pești și 140 de specii de plante
Croaziera catre Belgrad

Ziua 6: Belgrad

Tur pietonal: Bucură-te de centrul istoric al Belgradului, de parcuri și terase, iar dacă ești fan shopping atunci ai ajuns în locul potrivit căci Belgradul are și latura modernă și cosmopolită, cu multe mall-uri și magazine de brand. Vom vizita Cetatea Kalemegdan care formează nucleul istoric al Belgradului, strada pietonala pietonul Knez Mihailova, mărginită de clădiri din secolul al XIX-lea, Templul Sf. Sava, o biserica ortodoxa sarba construita in stil neobizantin si simbolul Belgradului. Optional: Muzeul Iluziilor, Muzeul Tesla, Muzeul Ciocolatei
Seara de la ora 21 program artistic cu trupa Talija

Ziua 7: croaziera catre Veliko Gradiste / Cetatea Golubak / Donji Milanovak

Cina traditionala la Capetan cu spectacol traditional

Ziua 8: croaziera catre Orsova

In timp ce navigam catre Orsova lasa-te vrajit de cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunăre la Cazanele Mici și Mari.
Debarcare la ora 11

 

Tarifele includ:
• Cazare la bordul navei in tipul de cabina ales
• Toate taxele portuare de-a lungul rutei
• Toate activitatile si excursiile la tarm, mentionate in program
• Pensiune completă începând cu cina în ziua sosirii și terminând cu micul dejun în ziua plecării: mic dejun tip bufet, prânz cu 4 feluri (bar cu salate, supă, fel principal, desert, cafea/ceai), cină cu 5 feluri (bar cu salate, supă, aperitiv, fel principal, desert, cafea/ceai).
• Cina căpitanului cu meniu cu 5 feluri, inclusiv aperitiv și o sticlă de vin spumant la 4 oaspeți.
• Prânz light în ziua sosirii în Viena, în cazul sosirii devreme.
• Cafea/ceai după-amiază si fursecuri, la bord.
• Gustări seara târziu (biscuiți, brânză, sandvișuri, aperitive etc.) servite în barul de la bord.
• Degustare de vinuri la bord.
• Cafetiera / ceainic 24 de ore cu cafea, ceai și apă la bord.
• Muzică în fiecare seară.
• Wi-Fi gratuit la bord în zonele publice (conexiunea poate varia).
• Recepție cu echipaj 24 de ore la bord.

Servicii suplimentare la bord:
• Cardurile Visa/Master sunt acceptate pentru toate cheltuielile la bord.
• TV în cabină.
• Magazin de suveniruri la recepție.

Tarifele nu includ:
• Bacsis pentru echipajul de la bord: minim 5,00 EUR de persoană pe noapte (recomandat – se practica).
• Pachet de băuturi all-inclusive: 22,00 EUR de persoană pe noapte.

Rezerva un loc acum!

  O călătorie de excepţie

  Începând cu 2021, CroaziereDunare.ro a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei braţe de vărsare în Marea Neagră şi Fluviul Dunărea. Anul trecut, peste 2000 de turişti români şi străini s-au bucurat de vacanţe de vis la bordul navelor, de unde au putut admira frumuseţile Deltei Dunării, dar şi atracţiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Alba, Valcov şi Odesa).

  By bursa.ro

  Raport calitate/preț excelent

  În primul rând vreau să vă spun că excursia în sine, navigarea pe Dunăre a fost de vis! Se merge încet, de multe ori cu 15 noduri, este ca o plutire! Am admirat în voie peisajele de vis și am petrecut momente de neuitat la bord – pe puntea de sus, bineînțeles, majoritatea timpului. Era prea frumos totul, nu mă puteam dezlipi! Navigarea pe Dunăre a fost o experiență minunată în sine! Parcă am stat la un bar/restaurant/lounge cu vedere superbă non stop. Și cu muzică bună.

  By Mirela Leoni

  Sursa -https://www.gonext.ro Marius Crivțonencu, armatorul navei fluviale de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV. Sau, pentru a respecta contextul, lucrurile au stat exact… invers! Discuția s-a purtat în cadrul primitor oferit de