Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România.

MS Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.

Blogul MS Diana

+40722311003
contact@croazieredunare.ro

GoNEXT TV: Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana: „Vacanța la bordul MS Diana este o minunăție, iar la finalul său pasagerii noștri vor fi mai încântați decât se așteaptă! (Video)

Marius Crivțonencu, armatorul navei fluviale de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV. Sau, pentru a respecta contextul, lucrurile au stat exact… invers! Discuția s-a purtat în cadrul primitor oferit de Lounge Bar-ul cochetei nave de croazieră, în timp ce MS Diana își croia drum, molcom, în magnificul decor oferit de Clisura Dunării.

Evident, subiectul discuției a fost MS Diana și croazierele pe care singura navă românească de croazieră le-a început pe un nou traseu pe firul Dunării, cu plecare din Orșova, în amonte, către Serbia (cu opriri în Veliko Grădiște, Belgrad și Novi Sad) și Croația (Vukovar). După un prim sezon în Delta Dunării, Marius Crivțonencu ne vorbește despre noua provocare, despre ce oferă MS Diana la bordul său, dar și despre ce propun noile destinații în care nava de croazieră ajunge în următoarele luni.

Sursa: https://www.gonext.ro/gonext-tv-marius-crivtonencu-armatorul-navei-de-croaziera-ms-diana-vacanta-la-bordul-ms-diana-este-o-minunatie-iar-la-finalul-sau-pasagerii-nostri-vor-fi-mai-incantati-decat-se-asteapta/