Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România.

MS Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.

Blogul MS Diana

+40722311003
contact@croazieredunare.ro

GoNEXT TV: Marius Crivțonencu vorbește despre croaziera în Delta Dunării

Sursa –https://www.gonext.ro

Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu în cadrul unei emisiuni la GoNEXT TV. Marius Crivțonencu face un istoric al navei de croazieră și a modului cum aceasta a ajuns în România. El explică și diferențele dintre turismul clasic din Delta Dunării și cel de croazieră.

Marius Crivțonencu a mai detaliat porturile prin care va ajunge nava MS Diana și ce oferă acestea. Astfel, din Izmail va fi făcută o vizită suplimentară la Odessa, din Sulina poate fi vizitată Pădurea Letea. Marius Crivțonencu mai spune ce pot mânca turiștii la bordul navei de croazieră și ce măsuri au fost luate pentru a preveni infecția cu Covid-19.